Menu Close

Защо нас

Алуминиеви парапети – проектиране, производство и монтаж

Предлагаме Ви богат избор алуминиеви парапети за Вашата къща, вила, офис или друга жилищна сграда. Изработваните продукти се разкрояват и монтират спрямо размера на желаното местоположение. Можете да изберете сред различни варианти: парапети със стъкло и дърво, алуминиеви парапети за стълбища и тераси, различни варианти с плексиглас и други материали по Ваше желание.

Изработваме висококачествени български входни и интериорни блиндирани врати

Изпълняваме и най-смелите Ви изисквания – блиндирани врати с избран от Вас размер, материал и видове заключващи системи. Осигурете необходимата защита и завършен интериорен дизайн, чрез широкия асортимент от интериорни и блиндирани врати!

Произвеждаме и монтираме дървени конструкции, метални изделия с профилно и/или ковано желязо

Конструкции с иглолистна и/или друга дървесина, изработка на навеси, дворни врати, огради, решетки, закриване на жилищни балкони и тераси, нестандартни проекти за стълбища. Огради от ковано желязо, перголи и други.

Защо трябва да изберете Дискавъри Гардън?

  • Разполагаме с много добри специалисти, дългогодишен професионален опит и многобройни изградени обекти в цялата страна. Не се колебайте да ни потърсите където и да сте!
  • Коректност при изработка и монтаж на алуминиеви парапети, защита и спокойствие с различните заключващи системи и здрава конструкция блиндирани врати, изчистен и елегантен дизайн с предлаганите от нас дървени и метални конструкции
  • Удоволетворяваме всички конкретни клиентски изисквания. Ценим Ви, защото чрез Вас успяваме!
  • Постоянният ни успех осъществяваме с конкурентните цени, добро обслужване и качествено крайно изделие!

Реализираните ни проекти

5 (100%) 250 vote[s]
CLOSE
CLOSE