Menu Close

Конструкции от метал и дърво, ковано желязо

Дървени конструкции и обзавеждане на градински беседки, метални постройки, огради и изделия от профилно или ковано желязо, декоративни решетки, порти.

Дървени конструкции, метални постройки, огради, изделия от ковано желязо, решетки

Предлагаме Ви собствено производство навеси, постройки, изделия от дърво и метал, изработка на решетки, дворни врати, порти или огради от ковано желязо по индивидуални проекти. Свържете се с нас и споделете идеята си – ще измерим Вашият обект и ще изготвим най-добрата оферта.

Всички дървени конструкции имат своя индивидуалност.

Discovery Garden, конструкции, метални конструкции, беседки, огради, перголи, навеси

Изпълняваме различни проекти с българска иглолистна и друга дървесина – навеси, беседки и покривни конструкции. Сред основните предимства са: уют, комфорт, изчистеност и здравина, красота в резултат на използваните естествени материали.

При нас може да получите:

Цялостно конструиране и обзавеждане на градински беседки, навеси, подслони за дворни барбекюта и автомобили;
Различни варианти за тераси и градини на заведения от дърво;
Частично и/или цялостно закриване и затваряне на жилищни балкони и тераси, с цел приобщаване и използването им като разширени, вътрешни помещения;
Нестандартни проекти и уникални решения за стълби, парапети, навеси и перголи.

Огради от ковано или профилно желязо – решение за защита и естетичен завършек на Вашия имот.

Оградите имат множество предимства пред масивните зидове. Фирма Дискавъри Гардън предлага различни оригинални комбинации за врати, огради или други метални изделия, в зависимост от Вашите изисквания.

Декоративните решетки биха могли да изиграят важна роля за визията на фасадата на Вашия дом или офис.

Можете да избирате различни комбинации и множество елементи между тях. Освен че придават естетически вид, те са и добра защита за Вашият имот.

Освен на функционалността, наблягаме много на естетическото въздействие на направените от нас конструкции, огради, врати и решетки! Можете да посетите страницата ни с изработени конструкции от реализирани проекти.