Menu Close

Блиндирани врати Пловдив

Проектиране, производство и монтаж на блиндирани врати в Пловдив и страната

Блиндирани врати в Пловдив – проектиране, изработване и монтаж

Разликата между метални и блиндирани врати

В нашето забързано и несигурно ежедневие е най-важно да подсигурим спокойствието на нашите близки и нас, като помислим с каква врата да защитим нашето жилище. Домовете са едно от нещата, за които мислим постоянно, а за да избегнем ненужно хабене на нерви, опасения и мисли хвърлени напразно е добре да подсигурим защитата си.

Първата стъпка за постигане на тази цел е да изберем правилната блиндирана входна врата, устойчива на всички видове външни набези. Естествено, че сто процента гаранция няма, но най-важното което трябва да се гледа при избора на блиндирана врата е заключващата система.

Също така конструкцията трябва да бъде здрава, изработена от висококачествени материали с висока издръжливост на натоварвания, шумо и топлоизолация, което е особено важно, ако живеете в жилищен блок.

Именно всички тези параметри разделят металните от блиндираните врати.

Широк избор от врати, предлагани от Дискавъри Гардън

Изделията ни са изградени от стоманена конструкция, която е допълнително подсилена в областта на пантите и бравата на вратите. От своя страна, бравите се делят на три основни групи: механични, моторни и електромеханични.

Всички блиндирани врати притежават силно надежна заключваща система, която спомага за повишаване на вашата сигурност.

Предлагаме голям асортимент от входни врати за Вашето жилище, гараж, къща, вила или мазета. Изработваме широка гама интериорни (вътрешни) врати, допълващи дизайна.

Фирма Дискавъри Гардън ООД предлага на клиентите си качествени блиндирани врати на доста изгодни цени, които са достъпни за всеки! За да разгледате някои от продуктите ни, посетете реализирани проекти.

Изработени и монтирани врати в Пловдив и страната